Testimoni Pelanggan

Kami di MYroadtax.com mengucapkan beribuan terima kasih kepada kesemua pelanggan-pelanggan kami yang renew road tax atau perbaharui cukai jalan JPJ serta ambil takaful kenderaan secara online, telefon dan walk-in.

Anda tahu siapa anda, terima kasih banyak-banyak atas kepercayaan dan bisnes anda. Kami di MYroadtax.com amat menghargainya.

Di sini kami masukkan sedikit testimoni pelanggan dalam bentuk gambar testimoni, testimoni bertulis serta testimoni lain daripada pelanggan-pelanggan kami. Kami juga akan memilih beberapa testimoni untuk di letakkan di scroller belah kanan laman web MYroadtax.com. Senarai ini pendek kerana ia bukan semua senarai testimoni pelanggan kami,  tetapi yang terpilih oleh webmaster sahaja.

Jika anda tidak termasuk dalam senarai testimoni pelanggan ini,  jangan marah kami pula. Mungkin webmaster tidak larat muat naik senarai testimoni yang kami beri sahaja. InsyaAllah kami akan cuba kemaskini senarai testimoni pelanggan ini jika berkesempatan.

testimoni-pelanggan-road-tax-cukai-jalan--mei2014-myroadtax.com

Saya sudah buat bayaran. Terima kasih kerana tolong renew untuk dua kenderaan saya.
Puan Azimah, Kuala Lumpur

testimoni-azimah-kualalumpur-myroadtax.com

Bajet kurang tahun ni, jadi tidak perlu ambil insuran tambahan cermin. Bateri telefon habis semalam jadi tidak sempat beritahu dah buat bayaran. Sekarang boleh proses.
Encik Badrul, Kuala Lumpur

testimoni-badrul-kualalumpur-myroadtax.com

Terima kasih.
Cik Dalilah, Pulau Penang

testimoni-dalilah-penang-myroadtax.com

Terbaik!
Encik Hafizul, Sungai Petani, Kedah

testimoni-hafizul-sg-petani-kedah-myroadtax.com

Tolong kira insuran kereta ikut harga pasaran dengan road tax sekali. Urgent!
Sufian, Muar, Johor

testimoni-sufian-muar-johor-myroadtax.com

Saya hendak buat tuntutan cermin. Berapa perlindungan hari tu? Ok, Terima kasih.
Cik Faezah, Kuala Lumpur

testimoni-tuntutan-faezah-kuala-lumpur-myroadtax.com

Pembayaran sudah dibuat dengan maybank2u. Terima kasih.
Encik Zulhashimi, Melaka

testimoni-zulhashimi-melaka-myroadtax.com

Cepatlah road tax sampai. Terima kasih ye. Senang berurusan sekejap je.
Cik Suzana, Kota Bharu, Kelantan

testimoni suzana pelanggan renew road tax cukai jalan jpj myeg

Nak kena pakai kereta ni. Boleh dapatkan nombor akaun, saya nak transfer. Saya sudah email resit bayaran. Terima kasih.

Puan Nuraini, Kuala Lumpur

testimoni nuraini pelanggan renew road tax cukai jalan jpj myeg

Saya dah dapat road tax. Terima kasih!

Cik Yana, Johor Bahru, Johor

testimoni yana pelanggan renew road tax cukai jalan jpj myeg

Ambil insuran untuk kereta sekali. Betul tak jumlah bayaran tu? Terima kasih MYROADTAX!

Encik Zul, Seremban, Negeri Sembilan

testimoni zul pelanggan renew road tax cukai jalan jpj myeg

 

Saya amat berpuas hati dengan perkhidmatan pembaharuan cukai jalan anda!
Dr. Ismail, Kajang, Selangor

pelanggan puas hati renew road tax

Ini adalah antara testimoni pelanggan kami yang tersenarai. Jika anda murah hati dan ingin masuk dalam senarai testimoni pelanggan ini, sila e-mel gambar anda dengan cukai jalan yang diterima kepada admin@myroadtax.com setelah menerima pos ekspress ataupun pos laju daripada MYroadtax.com. Anda juga boleh whatsapp kami selfie terbaik untuk masuk dalam testimoni pelanggan.

Bagi anda yang malu, tidak perlu tunjuk muka pun tidak apa. Sudah cukup nampak anda posing pegang cukai jalan dan beberapa ulasan dan komen anda. Kami juga akan padamkan maklumat peribadi mengikut permintaan anda.

Testimoni Pelanggan Terbaik

Kemaskini terbaru daripada pihak pengurusan. Testimoni pelanggan MYroadtax.com yang menarik dan terbaik setiap bulan akan menerima hadiah misteri daripada kami. Sila hantarkan pose selfie ataupun apa jenis testimoni pelanggan bergambar yang pelik, menarik dan kreatif. Jadi semua dijemput untuk turut serta dalam peraduan testimoni pelanggan terbaik!

Terima kasih.

Leave a Reply

Back to Top