Cawangan Kiosk MyEG

cawangan kiosk myeg

Mencari Cawangan Kiosk MyEG

Berakhirnya zaman melawat pejabat Pos dan pejabat Jabatan Pengangkutan Jalan (JPJ) Malaysia. Sekarang anda boleh terus perbaharui insuran kereta dan cetak cukai jalan terus di cawangan kiosk MyEG. Anda boleh bawa dokumen asal geran kenderaan yang disimpan di bank untuk pegawai kami buat cetakan kemaskini terbaru. Jika tiada masa dan hendak cepat, tidak perlu ke bank tetapi hanya bawa salinan dokumen tersebut. Kemaskini geran tidak perlu dilakukan kerana ia bukannya suatu syarat wajib JPJ.

Jika anda membuat urusan secara atas talian di MYroadtax.com untuk memperbaharui cukai jalan dan insuran kenderaan anda, kami boleh hantarcukai jalan secara pos atau anda datang sendiri ambil di cawangan kiosk MyEG. Penghantaran cukai jalan dan nota perlindungan insuran dilakukan dengan khidmat Pos Ekspress atau Pos Laju ke seluruh Malaysia. Anda juga boleh datang ke cawangan kiosk MyEG kami untuk ambil sendiri cukai jalan dan nota perlindungan insuran.

Sila nyatakan dalam tiket permohonan cukai jalan dan insuran takaful cawangan kiosk MyEG mana yang anda hendak pergi untuk ambil cukai jalan serta nota perlindungan insuran.

Waktu Urusan Cawangan Kiosk MyEG

Waktu urusan umum: Isnin – Jumaat 9:00am -5:00pm

* Waktu urusan adalah berbeza mengikut cawangan kiosk MyEG.

* Ada yang tutup pada hari minggu dan cuti umum dan ada yang buka.

 

Senarai Cawangan Kiosk MyEG

Berikut adalah senarai cawangan kiosk MyEG:

NILAI, NEGERI SEMBILAN

cawangan kiosk myeg giant nilai

 

BANTING, SELANGOR

cawangan kiosk myeg banting

 PUTRA HEIGHTS, SUBANG JAYA, SELANGOR

cawangan kioskmyeg putra heights subang

Sebenarnya banyak lagi cawangan yang sudah dibuka oleh pihak pengurusan MYroadtax.com tetapi ia masih belum bersedia kerana mesin kiosk belum online atau mesin kiosk rosak. Senarai ini hanya untuk kiosk yang bersedia untuk memberikan servis terbaik untuk anda.

alamat-cawangan-kiosk-myeg-myroadtax.comAnda kena SMS atau WhatsApp kami untuk dapatkan alamat penuh kiosk-kiosk di atas. Ini adalah supaya ibu pejabat dapat mengetahui lokasi mana yang popular. Jika kawasan tersebut kurang mendapat sambutan kami mungkin tutup dan buka di kawasan berdekatan dengan anda.

Buat sementara waktu, jika kawasan anda masih tiada cawangan kiosk MyEG, dipersilakan guna kaedah baharui cukai jalan dan insuran kenderaan secara online.

Jangan lupa cetak dan bawa kupon diskaun MYroadtax.com bersama anda ke cawangan kiosk MyEG. Kalau tidak boleh atau terlupa cetak, cuma perlu tunjuk gambar kupon guna smartfon atau sebut “MY ROAD TAX” masa walkin untuk mendapat layanan istimewa pegawai kami.

 

Back to Top