Cukai Jalan Tamat Tempoh?

cukai jalan tamat tempoh

Cukai Jalan Tamat Tempoh Lagi?

Arrrrggghhhhh!!! Alamak road tax aku mati! Tensen betul…. geram nyer… bad mood satu hari ni. Macam mana boleh lupa? Sakit hati betul.

Mungkin itu  yang anda fikir sekarang ini. Kami ada jalan penyelesaian mudah untuk anda yang cukai jalan tamat tempoh. Jangan stress dan susah hati lagi ya. Nanti kena tekanan jiwa dan darah tinggi sia-sia je. Cukai jalan tamat tempoh je.

Apa dia anda nak tahu? Haaaa… kalau nak tahu kami boleh renew road tax atau cukai jalan tamat tempoh sekarang juga. Jika anda…

  • tak berani nak start enjin kereta takut kena saman polis atau JPJ
  • kena habiskan cuti tahunan untuk urusan perbaharui cukai jalan dan insuran kereta
  • boss tak benarkan cuti kerana projek besar
  • outstation luar negeri atau luar negara
  • fobia keluar rumah

Anda boleh perbaharui cukai jalan tamat tempoh depan skrin PC, laptop, netbook, tablet atau telefon pintar sahaja. Betul ke? Ya… betul, dan ia cukup mudah, cepat dan selamat. Zaman dah moden, dunia dah maju jadi gunakan kemajuan teknologi untuk menyelesaikan masalah cukai jalan tamat tempoh.

Kenapa Tiap Tahun Anda Perlu Gabra Dan Pening Kepala?

  • kerja dalam office, tak boleh nak lari sekejap, cuba juga curi-curi keluar
  • kena lari ke bank, bersesak-sesak dan ambil nombor  giliran untuk ambik geran asal kenderaan
  • kena lari lagi cari cawangan syarikat insuran terdekat
  • kena lari pula pergi ke pejabat pos atau cawangan JPJ terdekat
  • kena lari balik secepat mungkin ke bank untuk pulangkan geran asal

Kalau sistem tergendala dekat syarikat insuran, pejabat pos atau JPJ naya saja, memang sia-sia keluar pejabat untuk renew cukai jalan tamat tempoh. Kalau lambat balik kena marah dengan boss, kena potong gaji, kena maki hamun,  kena surat amaran dan kena buat surat tunjuk sebab.

Tidak perlu bersusah payah lagi jika cukai jalan tamat tempoh. Kami ada servis terbaik untuk anda. Jom perbaharui cukai jalan anda di MYroadtax.com sekarang juga. Semua boleh di buat sendiri daripada keselesaan rumah atau pejabat anda sambil minum kopi dengan tenang dan aman. Hidup mesti relaks.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Back to Top